Lipoic.nl is het kenniscentrum over alfa liponzuur, ook bekend als alpha lipoic acid. Lees alles over de werking en toepassingen van ALA.

Alfa Liponzuur van Bonusan

Familiebedrijf Bonusan BV levert al meer dan 40 jaar gezondheidsproducten, zoals kruidenextracten en voedingssupplementen aan medische professionals. Het assortiment van Bonusan omvat orthomoleculaire specialitˇs, gestandaardiseerde en traditionele fytotherapie, gemmotherapie, biotherapie en producten voor uitwendige toepassing.

Meer informatie: www.bonusan.nl

Het assortiment van Bonusan bevat één liponzuurproduct:

NAAM - DOSERING Alfa liponzuur van Bonusan

Bonusan | Alfaliponzuur

Bevat per capsule:
Alfa Liponzuur100mg

Inhoud:
60 Capsules

Gebruik volgens etiket:
Dagelijks 1 of 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd

Richtprijs:
€ 24,95

Nieuwsbrief ontvangen?

LIPOIC.NL biedt uitgebreide informatie over de werking van liponzuur en over de verschillende merken en samenstellingen van alfa-liponzuur producten.

Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.Deel deze pagina

Voeg deze pagina toe aan Facebook Voeg deze pagina toe aan Hyves Voeg deze pagina toe aan Symbaloo Voeg deze pagina toe aan NUjij.nl Tweet deze pagina op Twitter

Over LIPOIC.NL

LIPOIC.NL is hèt Nederlandse kenniscentrum voor alfa-liponzuur. Liponzuur, ook bekend als lipoic-acid, is net als Q10 een co-enzym. Het helpt de stofwisseling op celniveau, en versterkt de werking van anti-oxidanten zoals vitamine C en E. Wilt u meer weten over liponzuur? Klik dan hier of bekijk de FAQ.