Lipoic.nl is het kenniscentrum over alfa liponzuur, ook bekend als alpha lipoic acid. Lees alles over de werking en toepassingen van ALA.

Over LIPOIC.NL

Liponzuur, is dat iets voor mij? Iedereen weet ongeveer waar vitamine A,B, C, D en E goed voor zijn. Over andere specifieke voedingssupplementen is echter meestal weinig bekend. Bij LIPOIC.NL geloven we dat steeds meer mensen zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen gezondheid. Na de oververhitting van de economie, en de crisis die daarop volgde, is nu het moment aangebroken waarop velen reflecteren op hun gehaaste levenswijze van de afgelopen jaren. En vaak volgen daaruit dezelfde wensen: meer tijd voor onspanning, een gezond lichaam en een sterke geest.

Wie eenmaal die stap zet en zich meer bewust wordt van zijn eigen lichaam, merkt hoe belangrijk voeding is. Hoe je kleine kwaaltjes kunt voorkomen. Hoe je kunt afvallen, of juist spieren kunt kweken. Hoe je ervoor zorgt dat je energie op pijl blijft. Gezonde, verse voeding is daarvoor de eerste vereiste. Maar als je eenmaal doorhebt wat je lichaam dagelijks nodig heeft, dat weet je ook hoe moeilijk het is om dat elke dag binnen te krijgen - zeker als je zo nu en dan moet terugvallen op een diepvriespizza.

Gelukkig is er een ruime keuze aan voedingssupplementen. Zodat je kunt aanvullen wat je mist. Voor velen is die keuze echter zo ruim, dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Daarom is er LIPOIC.NL. Omdat wij liponzuur als een van de basissupplementen zien voor een sportief bestaan. Omdat we geloven dat liponzuur een universele antioxidat is. Omdat liponzuur gebruikt kan worden door diabetici en bij sommige leveraandoeningen. Maar vooral zodat u zelf de keuze kunt maken. Daarom streven we om volledige, objectieve en actuele informatie over de eigenschappen van liponzuur aan te bieden. En willen we binnenkort zelf liponzuurproducten extra voordelig gaan aanbieden.

Heeft u vragen, of aanvullingen op onze informatie? Dan kunt u ons mailen: info [at] lipoic . nl

Deel deze pagina

Voeg deze pagina toe aan Facebook Voeg deze pagina toe aan Hyves Voeg deze pagina toe aan Symbaloo Voeg deze pagina toe aan NUjij.nl Tweet deze pagina op Twitter

Liponzuur kopen?

Zelf een keer liponzuur proberen? In onze ervaring heeft drogisterij.net het grootste aanbod en snelste levering.

Klik voor actuele prijzen op een van onderstaande producten.


€20,99

€32,99

€30,99

€11,99

€47,99

€33,99

Over LIPOIC.NL

LIPOIC.NL is hèt Nederlandse kenniscentrum voor alfa-liponzuur. Liponzuur, ook bekend als lipoic-acid, is net als Q10 een co-enzym. Het helpt de stofwisseling op celniveau, en versterkt de werking van anti-oxidanten zoals vitamine C en E. Wilt u meer weten over liponzuur? Klik dan hier of bekijk de FAQ.